Update: Derde generatie en lokaal weer voor Pokémon Go | Gamer.nl

Update: Derde generatie en lokaal weer voor Pokémon Go | Gamer.nl

Update: Niantic heeft de komst van de derde generatie pokémon bevestigd. De ontwikkelaar laat weten dat de wezens uit de Hoenn-regio deze week nog verschijnen in Pokémon Go.

Daarnaast wordt een nieuwe feature toegevoegd, waardoor het weer in Pokémon Go zich aanpast aan de weersomstandigheden waar spelers zich bevinden. Het weer heeft onder andere effect op welke pokémon in het wild verschijnen. Ook worden sommige aanvallen, net als in de hoofdserie van Pokémon, sterker bij regen of zonneschijn. Zo zal Mudkip vaker voorkomen in de regen en wordt de aanval Fire Spin sterker als de zon schijnt. Bekijk hieronder de trailer.

Origineel bericht: Een Apple Watch-advertentie over Pokémon Go laat de derde generatie zien.

De Pokémon Go-afbeelding in de advertentie bevat Treecko, Mudkip en Torchic; de starters uit Pokémon Ruby en Sapphire. Eerder vonden dataminers alle pokémon uit de derde generatie in de code van Pokémon Go. Vervolgens werden een aantal Ghost-pokémon uit deze generatie beschikbaar tijdens het Halloween-evenement. Niantic heeft echter niet laten weten wanneer de rest van deze wezens zouden verschijnen.

Nu de Apple Watch-advertentie van Pokémon Go de derde generatie onthult, is er reden te geloven dat het niet lang meer duurt voor deze pokémon te vangen zijn in de game. Ook de Ghost-pokémon werden gelekt via een Apple Watch-advertentie, waarna Niantic deze pokémon snel vrijgaf in de ar-game. Waarschijnlijk horen we binnenkort meer hierover. Bekijk hieronder de Apple Watch-afbeelding die is verschenen.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou