Nieuws
Apocalypse Now

Apocalypse Now-game op Kickstarter gezet

Apocalypse 2020

Geschreven door Michel Musters op
Er wordt een game ontwikkeld gebaseerd op de klassieke Francis Ford Coppola-film Apocalypse Now. De game staat nu op Kickstarter.

Er zijn nog geen beelden van de game getoond. De game wordt afgemaakt als er minstes 900.000 dollar wordt opgehaald. De psychedelische horror-rpg volgt het verhaal van de film, waarin de Amerikaanse kapitein Benjamin Willard achter de losgeslagen kolonel Walter E. Kurtz aangaat in een door oorlog getekend Vietnam.

Apocalypse Now wordt geproduceerd door Coppola’s bedrijf American Zoetrope, maar diverse ontwikkelaars werken aan de game. Zo staat Montgomery Markland, die eerder aan Torment: Tides of Numenera en Wasteland 2 heeft gewerkt, aan het roer. Lawrence Liberty, bekend van Fallout: New Vegas en The Witcher, produceert. Rob Auten, die onder andere aan Gears of War: Judgment en Battlefield: Hardline heeft gewerkt, schrijft het script.

In 2010 gingen er al geruchten over een game gebaseerd op de klassieke film. Het is niet bekend waarom het zeven jaar heeft geduurd voordat de game op Kickstarter verscheen. Het spel komt niet voor 2020 uit.

Bron: Kickstarter

Dit artikel delen:

Lees meer

Gesloten bèta Ghost Recon: Wildlands start eind volgende week Pokémon Bank ondersteunt nu Sun en Moon
0

Reacties op: Apocalypse Now-game op Kickstarter gezet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.