Apex Legends verschijnt op Switch en Steam

Apex Legends verschijnt op Switch en Steam

Apex Legends verschijnt deze herfst op Nintendo Switch en Steam.

EA deelde het nieuws op de EA Play Live-presentatie vannacht. De populaire battle royale-game is al geruime tijd beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Origin. Een precieze releasedatum voor beide versies is nog niet bekend.

Ook liet EA weten dat het spel op alle platforms cross-play krijgt, zodat mensen het tegen alle andere spelers op kunnen nemen, ongeacht het systeem waarop men speelt. Cross-play moet ongeveer gelijktijdig naar alle versies van het spel komen.

Tot slot kondigde men Lost Treasures aan, een nieuw evenement voor het vijfde seizoen van Apex Legends, die vanaf 23 juni begint. Hierin wordt het gelimiteerde evenement Armed and Dangerous teruggebracht.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk idee maar ik vermoed dat switch speler het heel moeilijk gaan hebben in crossplay tussen de consoles , laat staan tegen pc spelers. Zelfs de switch pro controller voelt voor mij een stuk minder gevoelig in shooters dan de ps of xbox controller

0

@melody Als er motion control in zit, zul je zien dat het niet de Switch is die moeite gaat krijgen.. Ik ben er zelf geen fan van, maar als je er mee overweg kunt is motion control superieur aan analoge sticks.

0
test

@MikkelR1 Ahja die was ik vergeten. Heb er zelf weinig mee omdat ik vooral in docked speel als ik hem gebruik

0
test

Mooi natuurlijk dat hij ook nu op de Switch komt. Maar zijn jullie niet een beetje klaar met die battle royale spellen?...

0
test

@Baroness Warzone, Fortnite en Apex doen het nog prima dus ik denk dat veel mensen er nog lang niet klaar mee zijn. Ik zelf wel een beetje eigenlijk, speel af en toe een potje Warzone en that's it.

0

Aanbevolen voor jou