Nieuws
Apex Legends

Apex Legends-ontwikkelaar hint naar nieuw personage

Crypto was mogelijk al eerder te zien in trailer seizoen twee

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Apex Legends-ontwikkelaar Tina Sanchez heeft op Twitter wellicht gehint naar een nieuw personage, genaamd Crypto.

Tina Sanchez, een ontwikkelaar bij Respawn Entertainment, plaatste recentelijk twee foto's op Twitter, waarop te zien is dat ze bezig is met het opnemen van motion capture-beelden. Bij de afbeeldingen staat de tekst 'Bezig met Apex Legends-dingen' geschreven, wat mogelijk suggereert dat er wordt gewerkt aan een nieuw personage voor het gratis battle royale-spel.

Oplettende fans wisten al snel een verband te leggen tussen de geplaatste foto's van Sanchez en het personage Crypto, dat net zoals Octane en Wattson al kort na de lancering van Apex Legends te zien was op een gelekte afbeelding van het personagekeuzescherm. Op de gelekte afbeelding van Crypto is namelijk te zien dat het personage een zwaard-achtig wapen op zijn rug heeft, wat wellicht overeenkomt met de stok die Sanchez vast heeft in de foto's op Twitter. Bovendien gaan er geruchten dat Crypto al te zien was in de trailer van het tweede seizoen van Apex legends, als het personage dat de EMP activeert vanaf de laptop.

Hoewel Respawn Entertainment zelf nog geen officiële uitspraken heeft gedaan over Crypto of een nieuw personage, lijkt Sanchez zelf de geruchten te bevestigen. Wanneer een fan op Twitter namelijk reageerde op de geplaatste foto's met de vraag 'Crypto?', antwoorde Sanchez simpelweg met een mondloze emoji.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Cyberpunk 2077 krijgt New Game Plus-modus' Nightwolf vanaf 13 augustus verkrijgbaar in Mortal Kombat 11
0

Reacties op: Apex Legends-ontwikkelaar hint naar nieuw personage

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.