Nieuws

Apex Legends krijgt tijdelijke Duos-modus

Spelers willen dat het permanent wordt

Geschreven door Dagmar De Groot op
De standaard teams van drie worden tijdelijk ingeruild voor twee spelers in de tijdelijke Duos-modus. Deze is aangekondigd via het officiële Twitter-kanaal van Apex Legends Vanaf vijf november gaat de Duos-modus van start.

Dit is niet de eerste keer dat Apex Legends besluit om de game tijdelijk te veranderen, eerder werd een Solos-modus al toegevoegd. Deze tevens tijdelijke modus bleek wat mankementen te hebben waardoor spelers misbruik konden maken van het systeem. Gebruikers vormde van tevoren teams en coördineerden het zo dat ze samen in een wedstrijd terecht kwamen. Of iets vergelijkbaars ditmaal wederom gebeurt is afwachten, maar nu staan spelers daar in ieder geval niet alleen tegenover.

De Duos-modus versterkt de uitspraak van EA dat ze zich voorlopig gaat focussen op Apex Legends, zoals zij eerder deze week al hebbenvermeld. De Duos-modus aankondiging valt goed onder de gebruikers van de game, waarbij veel (zoals bij de aankondiging van de tijdelijke solo-modus ook gebeurde) vragen om deze modus permanent te maken.

Een einddatum is nog niet aangegeven. Het is goed mogelijk dat deze modus net zo lang beschikbaar gaat zijn als de Solos-modus, die uiteindelijk twee weken beschikbaar was.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hideo Kojima over Death Stranding: ‘Falen is gewoonweg geen optie’ Meer info over verhaal en uitrusting in Marvel's Avengers gedeeld
1

Reacties op: Apex Legends krijgt tijdelijke Duos-modus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Jurry1984

    • 31 oktober 2019 19:17
    Geld dit ook voor ranked?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.