Update: Nieuw Apex Legends-wapen nu beschikbaar en mogelijk hoverbikes

Update: Nieuw Apex Legends-wapen nu beschikbaar en mogelijk hoverbikes

Update: Het Havoc Energy-geweer is nu beschikbaar in Apex Legends. Het wapen kan gebruik maken van een 'Selectfire Receiver' om een enkel, sterker projectiel te schieten en een 'Turbocharger', waardoor het wapen minder lang hoeft op te laden. Bekijk hieronder de video waarin de Havoc geïntroduceerd wordt.

Watch on YouTube

Origineel bericht: Vanaf morgen kunnen spelers aan de slag met een nieuw wapen in Apex Legends. Ook zijn hoverbikes ontdekt in de laatste update van het spel en krijgen Twitch Prime-leden exclusieve beloningen.

Apex Legends heeft op Twitter een korte video geplaatst waarin een nieuw wapen in actie te zien is. Het aanvalsgeweer HAVOC is al vanaf vandaag te gebruiken in de battle royale-game van Respawn Entertainment.

Gebaseerd op de blauwkleurige effecten en het geluid van het nieuwe wapen, gaat de HAVOC waarschijnlijk gebruik maken van 'energy' ammunitie. Op het moment zijn er maar twee andere wapens die gebruik maken van dit type ammunitie. Ook lijkt het erop dat aan het einde van de video een sterker, maar langzamer schot wordt opgeladen.

Eerder deze week werd het HAVOC-geweer al gelekt in de bestanden van Apex Legends en nu is het bestaan van dit wapen dus bevestigd. In dezelfde bestanden werden ook het machinegeweer L-STAR EMG en twee personages genaamd Octane en Wattson ontdekt.

Een nieuwe lek onthult nu dat er mogelijk ook hoverbikes naar Apex Legends gaan komen. In de bestanden van de meest recente update van het spel, waarin onder andere het probleem werd opgelost dat spelers soms langzaam bewogen na het opnieuw tot leven gebracht worden, is te zien dat er een aantal bestanden zijn gemarkeerd die te maken hebben met de ontwikkeling van het nieuwe voertuig.

Verder werd bekendgemaakt door EA dat Apex Legends in samenwerking met Twitch exclusieve beloningen weggeeft. Spelers die hun Apex Legends-account linken met Twitch Prime krijgen vijf Apex Packs, die cosmetische items bevatten, en de Omega Point Pathfinder outfit van legendarische kwaliteit. De actie duurt tot en met 20 april.

Apex Legends

Apex Legends is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet zeker of het wel een goed idee is om voertuigen in de standaard map te gooien. Het kan de balans tussen spelers met en zonder voertuigen best verstoren. Was misschien beter geweest om dit soort zaken te incorporeren in een nieuwe map die meer geschikt is qua opzet (langere afstanden bijvoorbeeld). We zullen zien.

0
test

Wapen was gisteren avond al beschikbaar team genoot van me had hem

0

Aanbevolen voor jou