Apex Legends in het Duits voor Nederlandse Xbox One-gebruikers

Apex Legends in het Duits voor Nederlandse Xbox One-gebruikers

Veel Apex Legends-spelers op Xbox One in Europa href="https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/anafud/my_xbox_one_is_in_swedish_language_but_the_game/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">melden </a>dat de standaard taal is ingesteld op Duits. Ook in Nederland komt dit probleem voor, maar gelukkig is het niet moeilijk om de taal naar Engels te veranderen.

Bij Xbox One-gebruikers in onder andere Nederland, Zweden en Denemarken die de taal van hun console niet in het Engels hebben staan, komt het voor dat alle tekst in Apex Legends in het Duits wordt vertoond. Op onder andere de officiële site van EA komen klachten binnen van spelers die de battle royale-game liever in het Engels willen spelen.

Om dit op te lossen moet in de instellingen van de Xbox One de taal worden veranderd naar Engels via de volgende stappen:

  • Druk op de Xbox-knop en navigeer naar het Systeem-tabje

  • Druk vervolgens op Instellingen

  • Kies hierna Systeem

  • Navigeer naar Taal en Locatie

  • Verander de taal van Nederlands naar English

  • De console start mogelijk opnieuw op

Sommige gebruikers melden dat de game tevens moet worden verwijderd en opnieuw geïnstalleerd voordat de taal in het Engels wordt vertoond. In het geval dat de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt, is het dus aan te raden de game opnieuw te installeren.

EA is zich bewust van het probleem en werkt aan een oplossing. In de tussentijd raadt het bedrijf aan de bovenstaande tijdelijke oplossing uit te voeren.

Lees ook 'Apex Legends neemt het op tegen Fortnite' waarin Ron zijn eerste ervaringen met de Titanfall-battle royale bespreekt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb mijn Xbox standaard op Engels, ik heb nooit kunnen wennen aan Nederlands in games. Net zoals bij films.

0
test

@DarkRuleR Plus dat vaak de kwaliteit van de voice acting in t nederlands echt knullig is. Voor games waar voice acting in zit dan.

0
test

@darkmanwls AARG, ik had dit in God of War waarbij je de intro/storyline niet kon overslaan. Dit verpeste voor mij zo erg mijn eerste indruk/beleving. Als ik alles op Engels heb staan in mijn systeem, laat een game dan ook gewoon de systeemtaal opvolgen.

0

Aanbevolen voor jou