Nieuws
Apex Legends

Apex Legends draait in 30 fps op Nintendo Switch

Game loopt in 720p op televisie

Geschreven door Michel Musters op
De Switch-versie van Apex Legends draait in 30 frames per seconde.

Dat hebben ontwikkelaars van Panic Button - de studio verantwoordelijk voor de Switch-versie van de game - gemeld in een interview met Famitsu. De framerate geldt zowel wanneer de game op televisie als op de Switch zelf wordt gespeeld. Verder draait de game docked in 720p en in een resolutie van 576p op het Switch-scherm zelf.

De free-to-play-game moet in de loop van vandaag op de Switch eShop verschijnen. Apex Legends ontvangt op de Switch ondersteuning voor cross-platform play, waardoor Switch-spelers het tegen Apex Legends-spelers op andere systemen kunnen opnemen. Ook komt alle content van het huidige seizoen beschikbaar. 

Begin februari is het achtste seizoen van Apex Legends begonnen. Om Switch-spelers niet met een forse achterstand ten opzichte van andere spelers te laten beginnen, ontvangen zij wanneer ze de game downloaden vrijblijvend de eerste dertig levels van de huidige battle pass. Ook ontvangen alle Switch-spelers gedurende de eerste twee weken na lancering dubbel zoveel ervaringspunten tijdens het spelen.

Apex Legends

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: In Duitsland wil men transparanter zijn over lootboxen in games De Bose TV Speaker: Een upgrade voor je televisie
0

Reacties op: Apex Legends draait in 30 fps op Nintendo Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.