Apex Legends-cheaters worden aan elkaar gekoppeld

Apex Legends-cheaters worden aan elkaar gekoppeld

De 'aanhoudende oorlog' tegen cheaters is voor Apex Legends-ontwikkelaar Respawn Entertainment nog altijd een van de hoogste prioriteiten. Zo worden gedetecteerde valsspelers alleen gekoppeld aan andere cheaters.

Respawn Entertainment, de ontwikkelaar van Apex Legends, praat in een blogpost op Reddit over de maatregelen die worden getroffen tegen valsspelers in het battle royale-spel. Zo wordt onder andere onthuld dat geïdentificeerde valsspelers en zogenoemde spam-accounts tijdens het zoeken van een potje enkel worden gekoppeld aan andere cheaters in Apex Legends.

In de blogpost wordt uitgelegd dat Apex Legends gebruik maakt van machine learning om valsspelers automatisch te kunnen verbannen, wanneer ze worden gedetecteerd. Respawn zegt de 'aanhoudende oorlog' tegen cheaters nog altijd te beschouwen als een van de hoogste prioriteiten en voert dan ook constant verbeteringen door om deze spelers tegen te houden. Zo moeten verdachte accounts zich voortaan dubbel authenticeren en worden spam-accounts vaak al verbannen voordat deze gebruikt kunnen worden.

Niet alleen het valsspelen zelf, maar ook het vormen van een groep met een valsspeler kan leiden tot een verbanning uit Apex Legends. Respawn zegt namelijk dat dit nog steeds wordt beschouwd als cheaten, ondanks dat de speler zelf geen cheats gebruikt. Eerder werd al bekendgemaakt dat meelifters, spelers die niet actief deelnemen aan het spel en profiteren van de prestaties van hun teamgenoten, een tijdelijke verbanning riskeren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Dat lijkt me sterk. Het gaat hierbij denk ik om spelers die herhaaldelijk met cheaters een groep vormen en daarmee matches inspringen.

0
test

@CroniC waar baseer je dat op dan? Er staat toch dat de cheaters er uit worden gepikt. Hoezo word een onwetende dan de dupe volgens jou?

0
test

@Millman7 Staat er duidelijk hoor.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou