Apex Legends breekt nieuwe record qua gelijktijdige spelers op Steam

Apex Legends breekt nieuwe record qua gelijktijdige spelers op Steam

De battle royale-game Apex Legends heeft een nieuw record qua gelijktijdige spelers gebroken: afgelopen zaterdag speelden 198.235 mensen de game tegelijk op Steam.

Dat blijkt uit informatie van SteamDB. Hoewel diverse andere games meer gelijktijdige spelers op Steam hebben bereikt, is het een record voor Apex Legends. Dit gaat logischerwijs alleen om spelers op Steam - met de spelers op andere platforms erbij opgeteld zou het om een veel groter aantal gaan.

Apex Legends van ontwikkelaar Respawn Entertainment zit inmiddels in het achtste seizoen. Dit seizoen heet 'Mayhem' en daarmee is de King's Landing-map wederom aangepast. Ook zijn er nieuwe wapens en een skins, alsmede het speelbare personage Fuse, toegevoegd.

Apex Legends is beschikbaar op Steam en Origin, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Op 9 maart komt de game ook uit op Nintendo Switch.

Apex Legends

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet niet hoeveel liefde er is voor deze game hier. Op de PS4 speel ik haar vanaf day 1. Ik vind het écht een van de machtigste avonturen als je met je team van 3 steeds verder komt die je kan beleven. Natuurlijk: het kán saai worden als je steeds met dezelfde legend speelt en tuurlijk, je kán pech hebben met je teamgenoten als je geen vaste squad hebt. Maar in het algemeen valt dat reuze mee. EN het is sinds een tijdje cross-platform, waarbij je dusnu ook je xbox-vrienden tegenkomt (en pc-vrienden met controller, zodra je een muis gebruikt kom je bij andere "muisspelers"). De ps5-update die nog moet komen belooft 120 frames per seconde. We wachten af, maar ik ben blij dat de game geen stille dood is gestorven! Respawn verdiende dit ook na het coole Titanfall 2! (Apex Legends speelt zich af in hetzelfde universum en speelt net zo lekker). Mooie landmark, dit Steam-record!

0

Aanbevolen voor jou