Apex Legends behaalt tien miljoen spelers binnen drie dagen

Apex Legends behaalt tien miljoen spelers binnen drie dagen

Apex Legends is binnen 72 uur door in totaal tien miljoen spelers is gespeeld. Dit maakt Respawn Entertainment-baas Vince Zampella bekend in een href="https://www.ea.com/games/apex-legends/news/apex-legends-10-million-players" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

Eerder maakte de ontwikkelaar al bekend dat er binnen acht uur na release een miljoen spelers de gratis battle royale-game hebben gedownload. Nu is onthuld dat binnen drie dagen tien miljoen spelers Apex Legends hebben geprobeerd. Hiernaast wordt bekendgemaakt dat op het toppunt er 1 miljoen gelijktijdige spelers actief waren. Het totale aantal van tien miljoen is sneller bereikt dan Fortnite, die dit in twee weken wist te behalen.

Apex Legends werd maandag gelanceerd door Respawn Entertainment en is een free-to-play battle royale-game voor PS4, pc en Xbox One. Gebruikers op Microsofts console in onder andere Nederland, Zweden en Denemarken die de taal van hun console niet in het Engels hadden staan, hebben last van het probleem dat alle tekst in Apex Legends in het Duits werd vertoond.

Lees ook 'Apex Legends neemt het op tegen Fortnite' waarin Ron zijn eerste ervaringen met de Titanfall-battle royale bespreekt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou