"Een consoleversie gaat er niet komen totdat we hiervoor een uitgever hebben. Dat is het enige wat dit mogelijk zal maken", zegt Jones. Daarnaast zegt hij dat hij nog geen gesprekken heeft gehad met uitgever Electronic Arts over een overzetting naar consoles

"Het is niet iets waar we voor rond gaan winkelen. We gaan ons hard bezighouden met wat we hebben. We gaan met mensen praten. Als er interesse is, dan zouden we het natuurlijk geweldig vinden om [APB] naar de console te bregen." Maar volgens Jones is er nog wel veel om over na te denken. Over de kosten van dedicated servers van een consoleversie bijvoorbeeld.

Jones ontkent dat de reden voor het ontbreken van een consoleversie is dat het op Xbox Live moeilijk zou zijn om een MMO van de grond te krijgen. "Dat houdt ons niet tegen." Volgens Jones is het voor een uitgever alleen wel lastiger om een game als APB uit te brengen op de console, omdat zij daar niet totale controle over hebben. "Op PC hebben we tenminste totale controle. Het zijn onze servers in ons datacentrum en we hebben geen problemen gehad."