Apache: Air Assault aangekondigd door Activision | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Op deze generatie consoles zijn nog geen helikoptersimulaties uitgekomen, maar dat gaat deze herfst veranderen", zegt David Oxford van Activision. "Met Apache: Air A ault hopen we zowel plezier te bieden aan die-hard flight-sim fans als gamers die gewoon dingen op willen blazen."

In Apache: Air A ault kruipen spelers achter de stuurknuppel van verschillende uitvoeringen van de Apache-helikopter en nemen ze deel aan gevechten tegen terroristen in onder andere het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. Het spel kan lokaal coöperatief gespeeld worden met twee spelers, waarbij de één de helikopter bestuurt en de andere speler als co-piloot fungeert. Ook is er een competitieve multiplayermodus met onder andere spelmodi als Team Deathmatch en Capture the LZ.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou