Aonuma bevestigt dat werk aan nieuwe Zelda is begonnen | Gamer.nl

Aonuma bevestigt dat werk aan nieuwe Zelda is begonnen | Gamer.nl

Nintendo heeft in de Japanse uitgave van een recent uitgebracht Zelda-artbook bevestigd bezig te zijn met een nieuwe Zelda-game.

Het gaat hier om The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Master Works, waarin onder andere concept art te zien is van de game. Daarbij zou volgens Source Gaming, die het boek in bezit hebben, Aonuma de start van een nieuw Zelda-project hebben bevestigd.

Het is niet ondenkbaar dat Nintendo al is begonnen met het maken van een nieuwe Zelda-game. Toen Skyward Sword uitgebracht werd begon het bedrijf direct aan de ontwikkeling van Breath of the Wild.

Voor welk platform de game zou moeten uitkomen is niet bekend. Ook weten we nog niets van het verhaal. Het boek is drie dagen geleden uitgebracht in Japan en is nog niet verschenen in Europa en Amerika.

Berkijk hieronder de tweets en wat concept art uit het boek. Opvallend is een wat vage afbeelding van Link die op een Cucco rijdt. Daarnaast zien we ongebruikte concept art van Guardians, Kokiri en van de Gerudo Champion met een hookshot.

Zelda
Zelda
Zelda
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou