Anthony Mackie speelt hoofdrol in Twisted Metal-televisieserie

Anthony Mackie speelt hoofdrol in Twisted Metal-televisieserie

Anthony Mackie speelt de hoofdrol in de aankomende televisieserie gebaseerd op Twisted Metal.

Dat meldt Deadline. Mackie - die vooral bekend is als de Falcon in de Marvel-films, alsmede rollen in 8 Mile en Black Mirror - moet in de serie de rol van John Doe spelen. 

De motorrijder zou een kans op een beter leven krijgen als hij een mysterieus pakje op plaats van bestemming kan afleveren. Daarvoor moet hij wel over een post-apocalyptisch landschap reizen en het opnemen tegen wildebrassen in alles vernietigende wagens.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de serie gemaakt wordt door Sony Pictures samen met de schrijvers van de Deadpool-films. Wanneer de serie precies uitkomt, is nog niet bekend.

Twisted Metal is een gamereeks van Sony waarvan delen op PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 en PSP zijn verschenen. Diverse studio’s hebben aan de franchise gewerkt. David Jaffe, tevens de bedenker van de God of War-franchise, stond aan de wieg van de reeks.

De Twisted Metal-games richten zich op gevechten in voertuigen. Daarbij kunnen spelers gebruikmaken van diverse geweren, mijnen en projectielen om hun tegenstanders mee te bestoken. Een van de meest iconische personages uit de reeks is Sweet Tooth, een man met een clownsgezicht en vuur als haar.

Er gaan geruchten dat Sony in combinatie met de aankomende serie ook een nieuwe game in de reeks uit gaat brengen, maar dit is vooralsnog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is gebaseerd op een game, dus vergeef het me als ik het geen schijn van kans geef.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou