Anthem-update veroorzaakt framerate-problemen op pc

Anthem-update veroorzaakt framerate-problemen op pc

De href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/bioware-onthult-details-over-day-one-patch-voor-anthem/">day one-patch</a> die gisteren werd uitgebracht voor Anthem heeft voor veel spelers van de pc-versie framerate-problemen veroorzaakt.

De day one-patch bracht een flink aantal verbeteringen met zich mee, maar verschillende spelers melden nu dat de game regelmatig onder de dertig frames per seconde dipt, terwijl dit voorheen stabiel rond de vijftig frames per seconde lag.

De uitvoerend producent van Anthem, Mark Darrah, geeft aan dat dit probleem mogelijk wordt veroorzaakt door bepaalde Nvidia-videokaarten die sommige spelers gebruiken.

Spelers die nog steeds hinder ondervinden van dit probleem worden aanbevolen om de instellingen van de grafische kaart aan te passen of de grafische instellingen van het spel aan te passen.

Anthem is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Lees hier onze review waarin Gamer.nl-redacteur Erik Nusselder Anthem bestempeld als zowel heel goed als bizar slecht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hahaha oke dan! fijne patch jongens. Het gaat van kwaad tot erger!

0
test

@MARQ242 Probleem is waarschijnlijk een specifieke configuratie/oude driver. Het is allemaal niet zo simpel als jij denkt op de PC, er zijn inmiddels ontelbare configuraties waar je dus heel moeilijk rekening mee kunt houden. Alles kan goed gaan met de 1000 testers die je gebruikt, maar laat je het los op miljoenen dan zul je altijd wel problemen vinden, die je dan kunt proberen op te lossen.

0

Ik amuseer me er toch rot mee! prachtige en vloeiende gameplay.

0

Aanbevolen voor jou