Update voor Anthem verbetert loot-systeem

Update voor Anthem verbetert loot-systeem

Een nieuwe Anthem-update moet ervoor zorgen dat spelers betere wapens en uitrustingen vinden. Ook wordt het makkelijker om meesterwerken te maken.

Afgelopen week was er ophef in Anthem nadat de drop rate van items was verlaagd. De Day One-patch van het spel had de drop rate per ongeluk verhoogd en in een volgende update had BioWare deze onbedoelde verandering dus weer teruggedraaid. Echter vonden veel spelers dat de kans om items en wapens van hoge kwaliteit te krijgen nu veel te laag is.

Ben Irving, hoofdproducent van Anthem, heeft nu in een Reddit-post laten weten dat BioWare geluisterd heeft naar de feedback van de spelers en veranderingen gaat doorvoeren in het loot-systeem van het spel. Inscripties op wapens en uitrustingen worden verbeterd, spelers van het hoogste level kunnen geen 'slechte' items meer krijgen en het gaat minder materialen kosten om een meesterwerk te maken. De update is al vanaf vandaag beschikbaar.

Inscripties zijn bonussen voor de wapens en de Javelin van spelers in Anthem. Deze bonussen komen in allerlei vormen en kunnen invloed hebben op onder andere de hoeveelheid schade, de weerstand tegen een bepaald element en het aantal levenspunten van de speler. Op het moment krijgt elk nieuw wapen of stuk uitrusting een willekeurige inscriptie toegewezen, maar in de nieuwe update heeft elk type item nu zijn eigen poel van inscripties waaruit wordt gekozen. Hierdoor is de kans groter dat spelers items vinden die van waarde zijn.

Ook zorgt de nieuwe update ervoor dat spelers van het hoogste level betere items vinden. Met de update is het namelijk niet meer mogelijk voor spelers van level 30 om items van witte kwaliteit (veelvoorkomende items) en groene kwaliteit (minder voorkomend) te krijgen als beloningen van activiteiten.

Tot slot kost het na de loot-update minder materialen om een meesterwerk te maken. Eerst waren er 25 Masterwork Embers nodig voor zo'n item, maar straks zijn dat er nog maar 15. Dit in combinatie met de verbeterde inscripties moet het makkelijker maken voor spelers om het perfecte wapen te kunnen maken.

Anthem is te spelen op op pc, Xbox One en PlayStation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

The schade has been done already.

0
test

@westonswill En de damage is gedaan!

0
test

@Hiss @westonswill Gniffel

0
test

Leuk voor de 5 mensen die het spel nog spelen

0

Aanbevolen voor jou