Anthem-regisseur vertrekt bij BioWare

Anthem-regisseur vertrekt bij BioWare

Jonathan Warner, de regisseur van Anthem, is vertrokken bij BioWare.

Dat kondigde hij gisteren via Twitter aan. "Vandaag is mijn laatste dag bij BioWare, ik ga nieuwe dingen doen. BioWare is mijn thuishaven voor bijna tien jaar geweest en ik wens iedereen het beste."

Warner was ook regisseur van Mass Effect: Andromeda en producent van de Mass Effect Trilogy. Voordat hij aan de slag ging bij BioWare werkte hij bij The Walt Disney Company en Microsoft Games Studios. Het is niet bekend wat hij nu gaat doen.

Eerder dit jaar kondigden BioWare en EA aan de stekker uit de reboot van Anthem te trekken. Na de lancering van Anthem kondigden de bedrijven in eerste instantie aan het spel op de schop te nemen, maar uiteindelijk is deze nieuwe versie nooit uitgekomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die games waren ook niet gemaakt om maar een goed spel te maken. Die waren gemaakt volgens de board of directors die alle populaire dingen van die tijd in een spel wilden steken en zo poen moesten ophalen. Dan krijg je van die 13 in een dozijn spellen waar niemand op zit te wachten. Creativiteit ho maar, creatief om de poen uit je broek te trekken, dat dan weer wel.

0

Aanbevolen voor jou