Anthem krijgt sociale hub voor maximaal 16 spelers

Anthem krijgt sociale hub voor maximaal 16 spelers

De producer van Anthem, Michael Gamble, heeft laten weten dat de game een sociale hub krijgt die ruimte biedt voor maximaal zestien spelers. Dit meldt Gamble via een bericht op Twitter.

In het betreffende bericht geeft Gamble aan dat spelers na een missie kunnen terugkeren naar Fort Tarsis, de thuisbasis van de Freelancers, of kunnen reizen naar de gloednieuwe 'Launch Bay'. Op deze locatie kunnen maximaal zestien spelers zich gelijktijdig voorbereiden op nieuwe missies of rondhangen voor sociale activiteiten. Hieraan voegt Gamble toe dat er binnenkort nieuwe details bekend worden gemaakt over de Launch Bay.

In een apart Twitter-bericht zegt Gamble dat deze hub helaas niet beschikbaar is in de demo en dus alleen in de volledige game verschijnt. Deze demo verschilt op verschillende vlakken van de hele game en is vanaf 25 januari voor het eerst beschikbaar voor VIP-spelers. Spelers die de game hebben gereserveerd of lid zijn van EA Access of Origin Access krijgen toegang tot deze VIP-demo. In de tweede demo van 1 tot en met 3 februari kunnen alle spelers Anthem uitproberen.

Anthem komt op 22 februari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Weet iemand hoe laat de demo in Nederland live gaat?

0
test

Destiny 2.0

0

Aanbevolen voor jou