Nieuws
Anthem

Anthem krijgt seizoensupdates in plaats van akten

“Wij stappen af van de akten”

Geschreven door Dagmar De Groot op
Anthem gaat seizoensupdates krijgen in plaats van de nieuwe akten die voorheen genoemd werden. Dit heeft Chad Robertson, hoofd van live-diensten bij BioWare, laten weten via een blogpostop de BioWare-website.

Met de eerdere genoemde akten zouden nieuwe locaties en features door de tijd heen toegevoegd worden. Deze worden nu vervangen door de seizoensupdates, zo meldt Robertson. Het besluit om het op deze manier te doen is genomen omdat er aantal langetermijnplannen zijn voor Anthem, die vooral problemen aanpakken die spelers gerapporteerd hebben.

Robertson zegt dat ze de opmerkingen van spelers gehoord hebben met betrekking tot de grootste problemen in de game, “Die systemen vergen een uitgebreidere beoordeling en reparatie. Wij hebben een team dat daar nu mee aan de slag is en de eerste resultaten zien er goed uit.”

“Om deze lange langetermijnplannen aan te pakken, stappen we af van de structuur met akten voor updates. In plaats daarvan hebben we extra seizoensupdates gepland voor dit jaar waarvan we denken dat spelers het leuk gaan vinden. Deze evenementen leveren uitdagingen en achtervolgingen op die vergelijkbaar zijn met wat je al gezien hebt en zijn opgebouwd rond een aantal leuke thema's”, aldus Robertson.

Robertsen meldt verder niks over de toekomstige updates, maar belooft spelers dat zij hun best gaan doen om ervoor de zorgen dat iedereen een leuke speelervaring heeft.

Lees hier onze review over Anthem waarin Erik onder andere het volgende zegt, "Het grootste probleem met Anthem is dat het niet lijkt te weten voor wie het bestaat. Of je nou solo speelt, met willekeurige mensen of met een groep hechte vrienden, de game komt nooit helemaal tot zijn recht."

Dit artikel delen:

Lees meer

Stranger Things-crossover naar Dead by Daylight eFootball PES 2020 is een dribbelfestijn
3

Reacties op: Anthem krijgt seizoensupdates in plaats van akten

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  WvA

  • 18 september 2019 11:54
  Komt dit er nou op neer dat er geen nieuwe content komt, maar ze vooral bugs en kleine events zullen toevoegen?

  Ik was van plan Anthem nog wel een keer op te pakken, maar dat ze een halfjaar later nog steeds aan het bugfixen zijn lijkt me geen goede zaak.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  dagmardg

  • 18 september 2019 11:57
  @WvA Robertson heeft alleen gemeld dat de seizoensupdates nieuwe uitdagingen en achtervolgingen gaan hebben, samen met de reparaties natuurlijk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Nol

  • 18 september 2019 17:28
  Soort live service dan ? Volgens mij is dit voor Anthem momenteel wel de juiste richting.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.