Anthem krijgt op lancering geen cross-platform play

Anthem krijgt op lancering geen cross-platform play

Op lancering zal Anthem geen cross-platform play mogelijkheden bevatten.

Dat meldt lead producer Ben Irving op Twitter. Hij werd gevraagd of er cross-play opties in de game zitten, waarop hij antwoordde, "niet op lancering". Hoewel BioWare nooit heeft geclaimd dat het cross-play in Anthem zou verwerken, lijkt Irving's opmerking te suggereren dat het na de lancering van de game mogelijk wel toegevoegd wordt.

Cross-platform play houdt in dat spelers op verschillende systemen het tegen elkaar kunnen opnemen of met elkaar kunnen spelen in de online multiplayer. Games als Fortnite en Rocket League hebben deze mogelijkheid inmiddels al. Anthem verschijnt op 22 februari op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ik erger vind is dat ze toegeven dat de demo makkelijker is en een andere economie heeft. Oftewel de reviews straks zijn gebaseerd op een ander spel dat straks in de schappen ligt. De positieve reviews en binnen en boem er is ineens een spel met microtransacties. No more EA

0
test

@AlexKidd Ja want de reviews voor de game zijn ook echt gebaseerd op deze demo. Zonder gekheid, ik geloof daar niet zo in. het is puur voor de demo. Als reviewers hun review baseren op een demo moet je die juist niet serieus nemen.

0
test

@rvg1983 we wachten het af. Ben benieuwd hoe het spel ontvangen wordt een paar maanden na de release.

0

Aanbevolen voor jou