Anthem krijgt matchmaking in raids en onverhandelbare items | Gamer.nl

Anthem krijgt matchmaking in raids en onverhandelbare items | Gamer.nl

Executive Producer van Anthem, Mark Darrah, heeft op Twitter bekendgemaakt dat raids in Anthem matchmaking krijgt. Darrah maakte dit bekend door vragen van de community te beantwoorden.

Verschillende werknemers van BioWare hebben de laatste tijd meerdere vragen beantwoord van de community in aanloop naar de release van Anthem begin volgend jaar. Nu heeft Mark Darrah opnieuw meer details van de game losgelaten.

Anthem

Op de gestelde vraag van een fan op Twitter of er matchmaking in Anthem-raids voorkomt, antwoordde Darrah volmondig met 'ja'. Dit wijkt af Destiny, een game waarmee Anthem vaak vergeleken wordt. Hiermee is echter nog niets bekend over bijvoorbeeld de moeilijkheidsgraad van de raids.

In een andere tweet werd aan Darrah gevraagd of de items verkregen in lootboxen met andere spelers verhandeld kunnen worden. Hierop antwoordde Darrah dat dit niet mogelijk is in de game. Daarnaast voegde hij eraan toe dat de items in lootboxen meestal bestemd zijn voor de Javelin die spelers op dat moment op hun personage hebben uitgerust. In sommige gevallen kunnen ook items van andere Javelins worden ontvangen.

Eerder werd bekend dat de verhalende dlc van Anthem na release gratis wordt. Daarmee werd ook gelijk aangegeven dat deze geen lootboxes bevat.

Anthem verschijnt op 22 februari 2019 op pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou