Anthem komt in 2019, nieuwe Battlefield nog dit jaar | Gamer.nl

Anthem komt in 2019, nieuwe Battlefield nog dit jaar | Gamer.nl

Anthem verschijnt definitief tussen 1 januari 2019 en 31 maart 2019, maar eind dit jaar verschijnt er wel een nieuwe Battlefield-game. Dat laat Electronic Arts weten.

De uitgever heeft zijn kwartaalcijfers en jaarcijfers aangekondigd en maakte deze informatie daarnaast bekend. BioWare's actie-rpg Anthem zou expres in het eerste kwartaal van 2019 uitkomen om Battlefield in de laatste drie maanden van dit jaar de ruimte te geven. Daarnaast geeft dit BioWare de tijd om Anthem nog verder af te maken.


EA laat daarnaast weten dat Star Wars Battlefront 2 niet heeft voldaan aan de verwachtingen. Het was de bedoeling dat er 10 miljoen exemplaren van de game werden verscheept, maar dit waren er 9 miljoen. Volgens EA werd de game tegengehouden door de schade aan de reputatie die ontstond door de lootboxes. Als resultaat werden lootboxes tijdelijk uit de game gehaald.

Tot slot is EA blij met cijfers voor bepaalde games. Zo werden Fifa-games in de afgelopen twaalf maanden door 42 miljoen unieke consolegamers gespeeld. Battlefield 1 heeft 25 miljoen unieke spelers sinds lancering.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou