Anthem brengt nieuwe update uit, aantal functionaliteiten uitgesteld

Anthem brengt nieuwe update uit, aantal functionaliteiten uitgesteld

Een nieuwe update voor Anthem voegt een aantal veel gevraagde verbeteringen toe die het gebruiksgemak in het spel vergroten. Ook legt BioWare uit dat een aantal eerder aangekondigde toevoegingen worden uitgesteld.

EA en BioWare hebben update 1.1.0 uitgebracht voor Anthem. De update verbetert onder andere contracten en expedities en voegt de The Sunken Cell Stronghold toe aan het spel. Bovendien kunnen spelers nu veranderen van uitrusting tijdens missies.

Een aantal langverwachte verbeteringen in de Anthem-update dragen bij aan vergroten van het gebruiksgemak in het spel. Waar contracten voorheen opgehaald moesten worden bij speciale borden in Fort Tarsis en de Launch Bay, kunnen spelers de contracten nu selecteren aan het begin van een expeditie. Ook kan er een nieuwe missie worden gekozen aan het einde van een expeditie, zodat spelers niet steeds terug hoeven te keren naar Fort Tarsis of de Launch Bay om een nieuwe missie op te halen.

Een andere belangrijke toevoeging, in de update van Anthem, is dat spelers nu toegang hebben tot de Forge tijdens het spelen van missies, tijdens het vrij rondlopen in de wereld en wanneer ze zich in Strongholds bevinden. Dit betekent dat het nu mogelijk is om van uitrusting te veranderen, zonder dat spelers hiervoor naar Fort Tarsis of de Launch Bay hoeven te gaan.

Verder wordt met de nieuwe update The Sunken Cell, een nieuwe Stronghold, beschikbaar voor alle spelers die het hoofdverhaal hebben uitgespeeld. Ook worden er drie nieuwe meesterwerk componenten toegevoegd, die de schade en ammunitiecapaciteit van sluipschuttersgeweren, machinepistolen en granaatwerpers verhogen.

Anthem

BioWare heeft gisteren ook een bericht geplaatst op de Subreddit van Anthem, waarin wordt bekendgemaakt dat de toevoeging van een aantal functionaliteiten wordt uitgesteld. Hoofdproducent Ben Irving en leidinggevende van de live service, Chad Robertson, leggen uit dat het ontwikkelteam zich sinds de lancering van het spel vooral heeft gericht op het oplossen van problemen en het verbeteren van de stabiliteit, waardoor het niet meer gaat lukken om deze periode een aantal aangekondigde functionaliteiten toe te voegen.

De toevoegingen die worden uitgesteld zijn het Mastery-systeem, Guilds, de tweede fase van legendarische missies, wekelijkse Stronghold-uitdagingen, Leaderboards, Freeplay-evenementen en het Cataclysm-evenement. Het is nog niet bekend wanneer deze toevoegingen wel worden uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

The Anthem is weak with this one.

0

Product geflopt -> minder investering gaat naar het spel -> minder content -> klanten boos dat ze een product kochten wat verwachtingen niet waar maakt -> stekker gaat eruit. Typisch EA.

0
test

@rohirrimdwarf Dat staat er niet. Er staat alleen dat ze zich eerst gericht hebben op andere game-gerelateerde zaken waardoor er bepaalde dingen zijn uitgesteld. Ik vind EA in het ondersteunen van hun games voor langere periode nog best aardig werk doen. Niet dat ik Anthem op de beta na al gespeeld heb, maar dit is gewoon voorbarig in-de-ruimte gelul.

0
test

@clandestine666 Elk jaar een nieuwe FIFA vind ik niet echt "ondersteunen voor een langere periode".

0

Aanbevolen voor jou