Anthem bereidt zich voor op Cataclysm-evenement met nieuwe uitdagingen

Anthem bereidt zich voor op Cataclysm-evenement met nieuwe uitdagingen

Nieuwe uitdagingen in Anthem suggereren dat het grote Cataclysm-evenement van het spel over twee weken van start gaat. Het evenement moet onder andere een nieuw gebied met bovennatuurlijke weersomstandigheden introduceren

Er zijn een aantal nieuwe uitdagingen beschikbaar in Anthem, in aanloop naar het grote Cataclysm-evenement. Deze uitdagingen, genaamd The Oncoming Storm, kunnen worden voltooid in de Freeplay-modus van het spel en staan in het teken van het verzamelen van kristallen. Deze kristallen kunnen onder andere worden verdiend door speciale wereldevenementen te voltooien of door gekristalliseerde vijanden te doden.

Hoewel BioWare nog niet officieel heeft aangekondigd wanneer The Cataclysm van start gaat, suggereren de nieuwe uitdagingen dat het evenement over twee weken begint. In mei werd namelijk bekendgemaakt dat het Cataclysm-evenement wordt voorafgegaan door twee weken aan pre-events, bestaande uit uitdagingen en kleinere gebeurtenissen in de wereld van Anthem.

The Cataclysm is een grootschalig evenement in Anthem, dat maar liefst zes weken lang duurt en een nieuw gebied met bovennatuurlijke weersomstandigheden introduceert. Ook worden er drie nieuwe verhaalmissies en een aantal legendarische wapens en uitrustingen toegevoegd aan het spel. Oorspronkelijk moest het Cataclysm-evenement al in mei plaatsvinden, maar de vele problemen na de lancering van Anthem hebben ertoe geleid dat de aangekondigde roadmap, inclusief het evenement, werd uitgesteld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Alleen een half jaar te laat?

0
test

Deze game is qua community al lang dood lijkt me. Too little too late.

0

@TheChief nee dat is niet waar, er zijn nog zo'n honderd spelers online. :D

0
test

@casualkiller Is dat een serieus aantal? Dat is wel heel dramatisch.. Ik overwoog hem nog een keer op te pikken maar met dit soort getalen..

0

Aanbevolen voor jou