Ant Simulator geannuleerd na verspilling van Kickstarter-geld | Gamer.nl

Ant Simulator geannuleerd na verspilling van Kickstarter-geld | Gamer.nl

De ontwikkeling van Ant Simulator is geannuleerd nadat Eric Tereshinski is opgestapt bij ontwikkelaar Eteeski. Volgens Tereshinski hebben zijn voormalig collega’s het Kickstarter-geld verspild aan onder andere drank, eten en strippers. 

Tereshinski vertelt in een video dat hij erachter kwam dat zijn voormalig collega’s geld stalen van het bedrijf. “Ze hadden stiekem het grootste gedeelte van ons Kickstarter-geld en de Ant Simulator-investering besteed aan drank, restaurants en zelfs strippers. Dit, samen met vele andere redenen, is de reden waarom het voor mij duidelijk is dat ik mijn carrière niet wil a ociëren met deze mensen.”

Tereshinski geeft aan dat hij contact opneemt met de mensen die voor reserveringen hebben betaald. Tereshinski zegt daarnaast dat zijn partners gedreigd hebben hem aan te klagen op het moment dat hij hun werkovereenkomst wilde beëindigen. 

“Ik ben heel boos dat ik het geld kwijt ben. Ik ben een jaar aan werk kwijt en ik ben een game kwijt waar ik van hield en waar ik trots op was. Ik keek er echt naar uit om het spel uit te geven op Steam en PlayStation 4. Het had de eerste grote stap voor mij als gameontwikkelaar moeten worden, maar nu moet ik van voor af aan beginnen.”

Meer informatie over het annuleren van Ant Simulator is te lezen op de site van de ontwikkelaar

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou