Meerdere mensen zouden, inmiddels weer verwijderde, berichten geplaatst hebben op de Facebook-pagina voor de protestactie. Deze gebruikers zeggen meerdere Sony-winkels in hun buurt te hebben bezocht, maar daar geen andere demonstranten te hebben gezien. Een persoon zegt: "Ik ben net voor het eerst in mijn leven naar een Sony-winkel geweest. Ik heb een Bravia-tv gekocht."

Sommige Sony Stores in Groot-Brittannië zouden gesloten zijn geweest op zaterdag. Bepaalde Anonymous-leden noemen dit een overwinning, maar er zijn ook geluiden te horen dat de winkels gesloten waren vanwege een tweetal grote sportevenementen. Er zijn bovendien winkelmanagers die hebben gemeld dat de omzet op 16 april juist hoger was dan anders.

Nieuw protest

Op zondag heeft Anonymous nieuwe protesten aangekondigd. De online groepering roept gelijkdenkenden op om naar Sony-winkels te gaan, daar het lokale Wi-Fi-netwerk te hacken, te protesteren met megafoons, hun beklag te doen bij winkelmanagers en voortdurend naar de winkels te bellen.