Anime streamingdienst Crunchyroll nu beschikbaar op Nintendo Switch

Anime streamingdienst Crunchyroll nu beschikbaar op Nintendo Switch

De anime streamingdienst Crunchyroll is vanaf vandaag downloadbaar op Nintendo Switch.

Via een blogpost heeft Crunchyroll bekendgemaakt dat de app nu beschikbaar is op Nintendo Switch, zodat iedereen zowel in docked-modus op een televisie als on-the-go van anime kan genieten met Crunchyroll.

Mensen met een Mega Fan of Ultimate Fan-abonnement kunnen anime ook offline kijken, op dezelfde manier als waarop dit ook op mobiele telefoons mogelijk is. Een Mega Fan-abonnement kost 6,49 euro per maand.

Crunchyroll is een anime streamingdienst die in 2006 werd opgericht en inmiddels meer dan duizend animeseries op het platform heeft staan. Wereldwijd staan er maar liefst 120 miljoen gebruikers geregistreerd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En een hoop van die shows zijn in Europa niet beschikbaar wegens licenties. Daarnaast is Crunchyroll al tekort geschoten met foute vertalingen met een beetje moderne politiek geinjecteerd en zijn ze niet zo geinvesteerd in de in de originele makers van de shows dan ze oorspronkelijk reclame over maakte, dus ik laat het zelf even voorbij mij gaan

0
test

@Tad Wacht... woet? "foute vertalingen met een beetje moderne politiek geinjecteerd"... voorbeeld? Naast het feit dat Crunchyroll niet alles zelf vertaald... is het ook nog eens zo dat veel vertalingen aan zich al worden aangepast om het begrijpelijk te maken in context. Dat zie je ook bij Engelse taal met Nederlandse ondertiteling bijvoorbeeld. Of in iets simpels als gewoonweg een boekvertaling. Veelal gaat het om humor... dus ik weet niet of dat je probleem is.

0
test

@Tad Ooit van VPN gehoord?

0
test

Ik vind het jammer dat je niet van te voren kan zien wat voor series ze hebben. Of kan dat wel voordat je moet betalen?

0

@Saria282 Je kan dacht ik onbetaald het 1 en ander ook kijken.

0
test

@Saria282 Je kan een onbetaalde account nemen en dan kan je 80% van de series kijken. Je kan ook zien welke series er nog meer zijn waar je wel een betaalde account voor moet hebben. Onbetaald zit je wel vast aan reclames.

0

@Akira Is er een CC vereist voor betalingen? Ik mis met de meeste diensten wel een betalingsvorm als IDEAL.

0

Aanbevolen voor jou