Animatieserie Warhammer 40K in de maak | Gamer.nl

Animatieserie Warhammer 40K in de maak | Gamer.nl

Games Workshop is momenteel bezig met het maken van een animatieserie die gebaseerd is op de Warhammer 40K-franchise en draagt de naam Angels of Death. De aankondiging werd, in combinatie met een teaser, in een officiële blog bekendgemaakt.

De serie wordt geproduceerd door hetzelfde team van de Helsreach-franchise die verantwoordelijk was voor fan-made cartoons en een live-action-film die afgelopen oktober werd uitgebracht. De film genaamd Guardsman werd onder andere geproduceerd door de video-designer van EA, Richard Boylan. Ondertu en heeft de korte film ruim 1,3 miljoen weergaven op YouTube.

"We brengen de grimmige duisternis van de verre toekomst naar voren zoals nooit eerder vertoond. Wees voorbereid op epische gevechten, heroïsche opofferingen, veel explosies, brute gevechten met chainswords en pathos-geladen dialogen die jouw buik doet vullen met vuur en jouw hart doet uitrekken op de rand van breken", aldus de blog.

Volgens de blog volgt Angels of Death het verhaal van de Blood Angels Space Marines. Het script wordt mede geschreven door één van de vele auteurs die heeft bijgedragen aan de boeken van Games Workshop's Black Library-franchise.

Met de blog werd overigens een eerste teaser van de aankomende serie gedeeld.

De serie, Angels of Death, wordt in 2019 verwacht en kan bekeken worden op het YouTube-kanaal Warhammer TV.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou