Animatieserie Angry Birds aangekondigd | Gamer.nl

Animatieserie Angry Birds aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De animatieserie verschijnt dit najaar op 'alle mogelijke platformen' en bestaat uit 52 korte afleveringen van ieder rond de drie minuten. Volgens Dorra is de serie een goede manier om in contact te blijven met de fans van de games. ‘‘We willen mensen verschillende punten geven waar ze interactie en ervaringen beleven met onze personages." 

De studio onthulde in 2011 dat er een film van de game in de maak was. Dorra zegt nu dat deze film niet voor 2015 in de bioscopen zal draaien. Angry Birds is in totaal 700 miljoen keer op alle platformen gedownload. De nieuwste game in het franchise Angry Birds Space staat in bijna 100 app stores over de gehele wereld op nummer 1 van meest gedownloade games.

Gefeliciteerd. Je hebt het derde ei gevonden voor de Toki Tori 2-prijsvraag

De hint voor het volgende ei: het volgende ei neeMSt vlucht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou