Animatieregisseur noemt animatie in Killzone 3 te ambitieus | Gamer.nl

Animatieregisseur noemt animatie in Killzone 3 te ambitieus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast dat hij de opening cene in Killzone 3 "megalomaan" en "te ambitieus" voor animatie noemde, had Schiedon ook weinig positieve woorden over voor Heavy Rain. De opening cene in deze game werd door de aanwezigen tijdens een presentatie van Schiedon bekritiseerd om de "tergend slechte" dialogen en het gebrek aan spanningsopbouw. Schiedon zelf vond de mensen "zo soepel als zombies" lopen.

Lost Ody ey kreeg kritiek om een emotionele scene die volgens de visueel artiest "compleet over de top" was met "tranen en trillende lippen". Het commentaar was onderdeel van een presentatie waarbij de animatieregi eur werd uitgenodigd om vanuit zijn expertise een oordeel te geven over het gebruik van animatie in games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou