Een trailer dient, in principe, ter promotie. Vaak laat een trailer, of deze nu van een film of een game is, de mooiste dingen zien die je te wachten staan, hopelijk zonder daarmee al teveel te spoilen. Soms verschijnen er echter trailers waarbij je toch even op je achterhoofd krabt. Hetgeen je daarin te zien krijgt is namelijk alles behalve indrukwekkend en het lijkt net alsof je alle zwakke punten achter elkaar gemonteerd te zien krijgt. De trailer van X-Files: Resist or Serve, de nieuwe X-Files game van Vivendi Universal Games en ontwikkeld door Black Ops Entertainment, is er zo eentje.

Zo zien we in deze trailer onder andere hoe de hoofdkarakters op een aparte manier met hun benen beweging zonder de bijbehorende voortgang in afstand te maken. Ook zien we hoe je je accuracy kan verhogen: door het pistool in je tegenstander te stoppen. Inderdaad, dan kan je niet mis schieten.

Gelukkig hebben de makers nog tot november dit jaar om het spel van enige afwerking te voorzien. Het spel zal dan namelijk op PS2 en Xbox verschijnen. Mulder en Scully zouden zich omkeren in hun graf. Of leven ze nog? Download de trailer hierMag het een onsje meer zijn?