Nieuws
Tetris 99

Animal Crossing-thema te winnen in Tetris 99

Bij Maximus Cup

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Het is binnenkort mogelijk om een Animal Crossing: New Horizons-thema te winnen in Tetris 99. De competitie gaat 15 mei van start.

De crossover tussen de twee bekende franchises bestaat uit een nieuw thema dat spelers kunnen winnen door mee te doen aan de Maximus Cup. Om het thema in handen te krijgen moet de speler een score van minimaal honderd punten of meer halen. Als dat lukt krijgt krijgt de speler het speciale thema in bezit.

Die honderd punten kunnen verzameld worden door mee te doen met online battles. Hoe hoger de speler zich plaats in een battle, hoe meer punten die verdient.

Het evenement is de dertiende versie van de Maximus Cup en is live vanaf 15 mei om 9 uur 's ochtends tot 19 mei 12 uur 's avonds. Om mee te doen aan de cup hebben geïnteresseerden een Nintendo Switch Online-account nodig. Het is mogelijk om de gratis proefperiode van Nintendo Switch Online te gebruiken voor dit evenement.

Tetris 99

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony onthult nieuw merk en openingsanimatie ‘PlayStation Studios’ Update: Vacature over PlayStation 5-release is onjuist
1

Reacties op: Animal Crossing-thema te winnen in Tetris 99

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Robert-Frans

    • 12 mei 2020 16:15
    Eigenlijk zou je dan ook een 'itemized bill' moeten krijgen, met een lening van bijvoorbeeld honderd tetrissen die je dan in het spel moet maken, voordat je het thema vollédig kan gebruiken. ;)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.