Animal Crossing-thema te winnen in Tetris 99

Animal Crossing-thema te winnen in Tetris 99

Het is binnenkort mogelijk om een Animal Crossing: New Horizons-thema te winnen in Tetris 99. De competitie gaat 15 mei van start.

De crossover tussen de twee bekende franchises bestaat uit een nieuw thema dat spelers kunnen winnen door mee te doen aan de Maximus Cup. Om het thema in handen te krijgen moet de speler een score van minimaal honderd punten of meer halen. Als dat lukt krijgt krijgt de speler het speciale thema in bezit.

Die honderd punten kunnen verzameld worden door mee te doen met online battles. Hoe hoger de speler zich plaats in een battle, hoe meer punten die verdient.

Het evenement is de dertiende versie van de Maximus Cup en is live vanaf 15 mei om 9 uur 's ochtends tot 19 mei 12 uur 's avonds. Om mee te doen aan de cup hebben geïnteresseerden een Nintendo Switch Online-account nodig. Het is mogelijk om de gratis proefperiode van Nintendo Switch Online te gebruiken voor dit evenement.

Tetris 99

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eigenlijk zou je dan ook een 'itemized bill' moeten krijgen, met een lening van bijvoorbeeld honderd tetrissen die je dan in het spel moet maken, voordat je het thema vollédig kan gebruiken. ;)

0

Aanbevolen voor jou