Animal Crossing: Pocket Camp voor iOS en Android onthuld | Gamer.nl

Animal Crossing: Pocket Camp voor iOS en Android onthuld | Gamer.nl

In een Nintendo Direct vanochtend werden de eerste beelden en informatie van de mobiele Nintendo-game Animal Crossing: Pocket Camp getoond.

De game speelt zich af op een camping met bekende en nieuwe gezichten. Spelers moeten net als in de vorige Animal Cro ing-games vrienden maken met de bewoners en hun camper uitbreiden met meubels en andere items. Met de camper kan rondgereden worden en naar diverse locaties, zoals het strand en de bo en, gegaan worden.


In Pocket Camp kunnen spelers hun vriendschapsniveau met diverse dieren blijven verhogen. Als het niveau hoger wordt, kunnen deze dieren langskomen op het kamp van de speler. Dit levelsysteem is nieuw voor Animal Cro ing.

De game bevat verder multiplayerfunctionaliteiten, alsmede een nieuwe manier om te betalen, genaamd Leaf Tickets, waarmee meer crafting items gekocht kunnen worden. Deze Leaf Tickets kunnen met echt geld gekocht worden. Het spel zelf is wel gratis. Hieronder is de Direct te zien. De game moet ergens eind november voor iOS en Android beschikbaar komen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou