Nieuws

Animal Crossing: New Horizons krijgt op 5 november grote gratis update en betaalde dlc

Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise

Geschreven door Jacco Peek op
Animal Crossing: New Horizons krijgt op 5 november zowel een grote gratis update als een betaalde uitbreiding, genaamd Happy Home Paradise.

Zo wordt onder andere het Roost-café aan de game toegevoegd. De locatie bevindt zich in het museum en wordt gerund door het personage Brewster. Middels amiibo kunnen spelers personages uit de Animal Crossing-games uitnodigen. Ook is het mogelijk om met andere spelers koffie te drinken.

Verder is het mogelijk om een bootreis te maken met Kapp'n, die spelers uiteindelijk bij een mysterieus eiland brengt. Zo kunnen sommige eilanden zich in een ander seizoen bevinden.

Ook is het eiland van Harvv uitgebreid. Verschillende personages hebben er winkels geopend, waaronder manieren om meubels aan te passen en een pakker voor nieuwe haarstijlen.

Op het plein van elk eiland is het mogelijk om met de rest van het eiland en andere spelers te rekken en strekken met behulp van motion controls. Spelers krijgen nu ook meer controle over de routine van npc's op het eiland.

Op het gebied van crafting is het ook mogelijk om maaltijden koken met verschillende ingrediënten van het eiland, en wordt het mogelijk om plafonds te versieren en te verlichten. De update brengt ook een eerstepersoonscamera met zich mee voor de camera-app, waarmee spelers ook zichzelf kunnen fotograferen.

Animal Crossing New Horizons moet ook op verschillende manieren gebruiksvriendelijker worden. Zo geeft een nieuwe app tips voor nieuwkomers, is er een schuuropslag en een geldautomaat in de buurt van elk huis en moet navigeren door smalle ruimtes eenvoudiger worden.

De gratis update is beschikbaar op 5 november.

Happy Home Paradise

Naast de gratis update verschijnt ook Happy Home Paradise. Daarin ontwerpen spelers een droomeiland voor andere personages. Zo is het mogelijk om het interieur van elk huis aan te passen en het naar wens in te delen. De dlc biedt verschillende eilanden en nieuwe ontwerpen en objecten om mee te werken.

De nieuwe ontwerptechnieken kunnen ook worden toegepast op het eigen eiland van spelers.

Happy Home Paradise is ook op 5 november beschikbaar en kost 24,99 euro. Spelers die gebruikmaken van het Nintendo Switch Online Expansion Pack, dat ook Nintendo 64- en Sega Mega Drive-games biedt, krijgen de content gratis.

Animal Crossing: New Horizons verscheen vorig jaar voor Nintendo Switch. Met ruim 33 miljoen verkochte exemplaren is het de tweede bestverkochte game op het platform.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo Switch Online-uitbreidingspakket kost 39,99 euro per jaar Eerste grote Deathloop-update verbetert npc's en framerate
1

Reacties op: Animal Crossing: New Horizons krijgt op 5 november grote gratis update en betaalde dlc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Robert-Frans

    • 16 oktober 2021 10:54
    Compleet weggeblazen gisteren. Wat een prachtige update en wat een enorm uitgebreide DLC, die ik dan ook zeker erbij ga halen. Dit gaat voor velen het spel absoluut voor lange tijd nieuw leven inblazen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.