Animal Crossing: New Horizons-datamine duidt op nieuwe features

Animal Crossing: New Horizons-datamine duidt op nieuwe features

Via een datamine blijkt dat Nintendo diverse toekomstige updates voor Animal Crossing: New Horizons in de planning heeft.

Dat er updates naar New Horizons komen, is geen verrassing: op diverse momenten verspreid over het jaar worden er feestdagen gevierd, waarvoor er nieuwe content aan de game wordt toegevoegd.

Een nieuwe datamine door Ninji geeft meer duidelijkheid over toekomstige content voor de populaire game. Zo lijkt de kunstdealer Redd terug te keren op een schip, die aanmeert aan het geheime strand dat alle spelers op hun eiland hebben.

Ook lijkt het erop dat spelers straks hun eigen groente en aardappels kunnen laten groeien, alsmede de toevoeging van diverse soorten struiken. Ninji heeft ook de mogelijkheid om te duiken gevonden, alsmede diverse etenswaren die uit de zee komen. Verder zou koken een mogelijkheid worden en zou het museum ook een uitbreiding krijgen voor het ophangen van kunst.

Het is niet duidelijk in hoeverre alle features die hierboven genoemd worden, ook daadwerkelijk in de game verschijnen. Plannen kunnen altijd veranderen. Morgen is het Earth Day in Animal Crossing, al heeft Nintendo nog niet aangekondigd op wat voor manier dat in de game gevierd wordt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Inmiddels is alles onthuld wat beschikbaar komt in een trailer: https://youtu.be/KpZyexo-ziA

0

Aanbevolen voor jou