Nieuws

Animal Crossing-dlc vervalt grotendeels na verlopen Nintendo Switch Online-abonnement

Enkele objecten blijven behouden

Geschreven door Jacco Peek op
Spelers die hun Nintendo Switch Online-abonnement later verlopen, hebben deels toegang tot de Animal Crossing: New Horizons-dlc. Dat meldt Nintendo aan Eurogamer.

Eerder deze week onthulde Nintendo een uitbreiding voor Animal Crossing: New Horizons, genaamd Happy Home Paradise. Gebruikers die het Nintendo Switch Online Expansion Pack nemen, krijgen toegang tot de dlc. Wanneer het abonnement verloopt, vervalt echter een groot gedeelte van de content.

"Spelers hebben op hun eigen eiland nog steeds toegang tot bepaalde dingen die ze in Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise hebben vrijgespeeld, waaronder toonbanken, scheidingsmuren, alsmede licht en geluid toevoegen", zegt een woordvoerder."

"Het is echter niet mogelijk om de archipel te bezoeken wanneer spelers geen toegang meer hebben tot de dlc", vervolgt het bedrijf. "Om die te bezoeken moeten ze de dlc los aanschaffen of het abonnement hernieuwen."

Happy Home Paradise verschijnt op 5 november en kost 24,99 euro. Een Nintendo Switch Online-abonnement inclusief uitbreidingspakket kost 39,99 per jaar.

In de dlc ontwerpen spelers eilanden voor bewoners, om vervolgens zelf hun eigen archipel verder te bouwen en te ontwerpen. Op dezelfde dag verschijnt ook een grote gratis update voor de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

IG Q&A: wanneer is het oké om te rapporteren over emulatie? Mojang kondigt The Wild Update aan voor Minecraft
1

Reacties op: Animal Crossing-dlc vervalt grotendeels na verlopen Nintendo Switch Online-abonnement

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Riyakuya

    • 18 oktober 2021 05:57
    Vrij logisch gezien je het krijgt door de expansion voor het online abonnement te kopen. Toch vind ik het maar magertjes. Ik had bij New Horizons altijd het gevoel dat er echt een doel miste, iets dat andere games wel bieden. Bijvoorbeeld farming. Gelukkig dat dat nu wel toegevoegd gaat worden. Alleen jammer dat het zo lang op zich heeft laten wachten.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.