Kouichi Suda, de man achter Capcom's stijlvolle Killer 7, laat ook met de horrorgame Michigan zijn dat hij origineel uit de hoek kan komen. In deze horrorgame zie je als speler de wereld namelijk door een videocamera, vergelijkbaar met The Blair Witch Project.

Er zijn rare dingen gaande in Chicago, de stad is gehuld in mist en allerlei gruwelijke feiten vinden plaats. Als speler ben je een reporter die erop uitgestuurd is dit alles op film vast te leggen. Het spel is dan ook voorbij wanneer je niet genoeg tape meer hebt om alles op vast te leggen. De moraal van de speler zal van invloed zijn op de verloop van het verhaal.

Worthplaying heeft een nieuw, high-res introfilmpje van het spel dat voorgerenderde beelden met ingame footage mengt, en een griezelige sfeer weet vast te leggen. Download het 27 MB grote filmpje hier.

Michigan verschijnt in augustus in Japan, of en wanneer het spel naar Europa en de Verenigde Staten komt is niet bekend, maar gezien de setting zou het spel redelijk geschikt moeten zijn voor de Westerse markt.