Vooraanstaand horror-auteur Clive Barker wist alweer vijf jaar geleden hoge ogen te gooien met de first-person horrorgame Undying, dat nog steeds tot de meest angstaanjagende games wordt gerekend. Eind dit jaar komt Clive in samenwerking met Codemasters met een nieuw project op de proppen, Clive Barker's Jericho getiteld.

In Jericho draait alles om de stad Al-Khali, waarvan tegenwoordig enkel nog ruïnes over zijn. Eens in de zoveel tijd wordt Al-Khali overspoeld door een grote zandstorm, waarna de tijdgeest van dat moment en de bijbehorende mensen, gevangen worden genomen in een parallelle dimensie. Op deze manier zijn verschillende tijdperken in deze alternatieve dimensie gevangen genomen.

Als speler betreed je deze dimensie als lid de commando's. Tegenstanders zijn onder andere Romeinse krijgers en ridders uit de Middeleeuwen. Sommige mensen in de alternatieve dimensie hebben zich overgegeven aan het kwaad, terwijl anderen je juist een handje zullen helpen in het spel. Computer and Videogames had een kort interview rond Jericho, samen met twee nieuwe screenshots.