Angry Birds voor PS Mini te updaten via klantenservice | Gamer.nl

Angry Birds voor PS Mini te updaten via klantenservice | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het updaten van Angry Birds voor PlayStation Network is problematisch, omdat de originele game in zijn geheel is vervangen door een andere game, van een andere uitgever, en niet enkel is voorzien van een update. De originele game is op PSN gezet door de voormalige uitgever Chilingo. De nieuwe versie, die onder andere kortere laadtijden biedt, is geüploadet door Rovio zelf.

Tegenover PSNStores.com verklaart Rovio's vicedirecteur van franchise-ontwikkeling, Ville Heijari, dat bezitters van een oude versie contact kunnen opnemen met Sony's klantenservice. Wanneer Sony heeft geverifieerd dat een gebruiker inderdaad de eerste versie van de game heeft gekocht, kan hij of zij een code krijgen voor de nieuwe Angry Birds-game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou