Angry Birds Trilogy aangekondigd voor PS3, Xbox 360 en 3DS | Gamer.nl

Angry Birds Trilogy aangekondigd voor PS3, Xbox 360 en 3DS | Gamer.nl

The King of Monsters. Die titel verdien je niet zomaar. Die titel krijg je als je daadwerkelijk de koning van de monsters bent, als je van het kaliber Godzilla (Gojira voor intimi) bent. We waren graag wat ouder geweest om zo met knikkende knieën voor een tv te kijken naar de originele Godzilla uit 1954. Toen was een man in een pak die op miniatuurhuisjes stampte nog voldoende om je de stuipen op het lijf te jagen. Anno 2015 is Godzilla meer een culticoon dan daadwerkelijk een angstaanjagend monster. Toch heeft de koning nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor we toch graag weer heel Japan aan gort trappen in de nieuwste Godzilla-game.

Angry Birds Trilogy bevat de originele Angry Birds, Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio. Waarom Angry Birds Space ontbreekt is niet bekend. Desalniettemin moet Angry Birds Trilogy volgens Rovio gezien worden als de "ultieme collector's edition".

"Er zijn nieuwe filmpjes, extra's en andere leuke content", legt Petri Järvilehto, uitvoerend vicedirecteur van Rovio, uit. "Daarnaast is al het bestaande materiaal verhoogd in resolutie en opgelapt voor hoge resoluties en grote schermen."  Järvilehto vertelt dat de achtergronden nu zijn geanimeerd en reageren op wat er in de game gebeurt. Bovendien is de verlichting in de game verbeterd.

"Wij geloven dat er veel mensen zijn op de spelcomputers die een geweldige casual gameplayervaring kunnen waarderen", beargumenteert Järvilehto. Angry Birds Trilogy kan op Xbox 360 gespeeld worden met Kinect, op PlayStation 3 met Move en ondersteunt op 3DS de StreetPa -optie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou