Angry Birds nu speelbaar in browsers | Gamer.nl

Angry Birds nu speelbaar in browsers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We konden voorheen het spel niet naar het web omzetten", legt Vesterbecka uit. "We wilden geen compromis sluiten op het gebied van de prestatie." Vesterbecka zegt dat het nu wel mogelijk is, doordat Chrome het afgelopen jaar aanzienlijk sneller is geworden. Angry Birds is daardoor nu beschikbaar op "het grootste platform: het web", vertelt Vesterbacka.

De browserversie, te vinden op chrome.angrybirds.com, is vooralsnog in bètafase waardoor deze gratis gespeeld kan worden. Het spel bevat een zogenaamde Chrome Dimension, een aantal levels die enkel te vinden zijn in deze browserversie, en heeft omgevingselementen die zijn geïnspireerd door het Chrome-logo. Rovio plant om premium levels uit te brengen die binnen het spel zelf direct gekocht kunnen worden. Google heeft aangekondigd dat ontwikkelaars 95 procent van alle opbrengsten uit de Chrome Web Store zelf kunnen houden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou