Angry Birds bovenaan PSN-verkooplijst | Gamer.nl

Angry Birds bovenaan PSN-verkooplijst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De door Rovio Mobile ontwikkelde game laat daarmee Tetris, X-Men Arcade en Pac-Man Championship Edition DX achter zich. Angry Birds is populair geworden op iPhone en iPod Touch. De game is inmiddels de meest populaire game voor iOS-platformen en Android-apparaten met meer dan 50 miljoen downloads. Naast een PSN-release is recentelijk aangekondigd dat de game ook voor Nintendo 3DS, Xbox 360 en Wii uitkomt.

Bovendien zijn er Angry Birds-knuffeldieren te koop, staat er een bordspel over de boze vogels in de planning en doen er geruchten over een televisieserie de ronde. De nieuwste titel in de franchise is Angry Birds Rio, een promotionele game voor de animatiefilm Rio. Deze game is in maart gratis te downloaden op iOS- en Android-apparaten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou