Android-versie Angry Birds Rio exclusief voor Amazon | Gamer.nl

Android-versie Angry Birds Rio exclusief voor Amazon | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Amazon lanceert binnenkort een eigen app-winkel voor het mobiele besturing ysteem Android. Amazons Aaron Rubenson zegt erg blij te zijn dat de beroemde webshop Angry Birds Rio tijdelijk exclusief kan aanbieden. "We denken dat Angry Birds vrijwel zeker een directe favoriet onder klanten wordt."

Angry Birds Rio is het gevolg van een samenwerking van Angry Birds-maker Rovio en filmmaatschappij Twentieth Century Fox. De game is een promotiemiddel voor de animatiefilm Rio, waarin de zeldzame ara Blu zijn woonplaats Minnesota verlaat om in Rio de Janeiro de vrouwtjes-ara van zijn leven te zoeken. In de game is het aan de boze vogels uit de Angry Birds-games om vogels die in Rio gevangen zijn genomen, te bevrijden. Het spel komt uit voor Android- en iOS-apparaten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou