House is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het management van PlayStation in bijna honderd landen binnen het Pal-gebied (voornamelijk Europa en Australië).

House is sinds 1990 werkzaam bij Sony. Hij heeft bij Sony Computer Entertainment Japan meegewerkt aan het introduceren van de eerste PlayStation. Als onderdirecteur van de marketingafdeling van Sony Computer Entertainment Amerika heeft hij de introductie van de PSOne geleid in de Verenigde Staten. Volgens Sony heeft House een onmisbare rol gespeeld bij het introduceren van het PlayStation-merk in de VS.

Reeves

David Reeves, de vertrekkend directeur, werkt sinds 1995 bij Sony Computer Entertainment en is sinds 2004 directeur van SCEE. In 2006 werd hij bovendien benoemd tot vervangend directeur van Sony Computer Entertainment Japan.

"Davids bijdrage aan het vestigen van het PlayStation-merk en het uitbreiden van het bedrijf in Europa en overige Pal-gebieden in zijn veertienjarige aanstelling bij SCEE, is onmeetbaar", zegt Kazuo Hirai, overkoepelend directeur van Sony Computer Entertainment. "Ik ben David oprecht dankbaar voor de vele prestaties die hij met PlayStation heeft behaald en wens hem het grootste geluk bij zijn toekomstige inspanningen."