Ancel toont weer artwork van Beyond Good and Evil 2 | Gamer.nl

Ancel toont weer artwork van Beyond Good and Evil 2 | Gamer.nl

Ontwikkelaar Michel Ancel heeft wederom mogelijk artwork van Beyond Good & Evil 2 gedeeld.

Eerder deze week toonde Ancel al artwork, met daarbij een referentie naar System 4, het stelsel waar de eerste Beyond Good & Evil zich afspeelt.


Vandaag plaatste hij weer artwork op Instagram, vermoedelijk van dezelfde game. De bijbehorende tekst draait dit keer niet om een hint rondom de franchise, maar om het feit dat Ubisoft vandaag een bestuursvergadering heeft om het bedrijf onafhankelijk te houden terwijl Vivendi intere e heeft in de uitgever opkopen.

In 2008 toonde Ubisoft al een CGI-trailer van Beyond Good & Evil 2, maar de game verdween, op een mogelijk gelekte gameplayvideo in 2010 na, daarna van de radar. Het gerucht ging dat Ubisoft de game niet meer wilde maken, omdat de eerste game geen groot verkoopsucces was.

Eerder dit jaar stak het gerucht de kop op dat Nintendo de ontwikkeling voor het vervolg zou financieren in ruil voor exclusiviteit op zijn nieuwe NX-platform. De situatie zou vergelijkbaar zijn met de Wii U-game Bayonetta 2, die ook alleen werd ontwikkeld omdat Nintendo er voor betaalde. Ancel's Instagram-posts doen ook weer geruchten aanwakkeren dat de NX binnenkort wordt onthuld door Nintendo.

Beyond Good and Evil 2

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou