Eerder meldden we je nog dat een vooraanstaande analist geen vervolg op Bully (in Europa bekend onder de naam Canis Canem Edit) verwachtte. Dit omdat de game niet goed verkocht zou hebben. De altijd wijs overkomende Michael Pachter, de analist in kwestie, neemt nu echter zijn woorden terug.

"Ik heb het continu bij het verkeerde eind gehad over deze titel. Ik dacht dat het stom zou zijn, en het was leuk; ik dacht dat het slechte recensies zou krijgen, maar het kreeg solide negens; en ik dacht dat het slecht zou verkopen, maar het lijkt er nu op dat het een miljoenenverkoop beleeft . Daarom dacht ik eerst dat het geen vervolg zou krijgen, terwijl ik nu moet onderkennen dat een vervolg een mogelijkheid is. Ik sta nooit op de eerste rij om mijn gelijk tentoon te spreiden, en ik verberg me nooit voor mijn fouten."

Grote jongen, Michael! Nu één van de vele 'wijze mannen' op het gebied van games een vervolg als een reële mogelijkheid ziet, hopen we nog eens in de schoolbanken terug te keren als onruststoker.