Analist hint naar onthullingen nieuwe Fable en Perfect Dark vanavond

Analist hint naar onthullingen nieuwe Fable en Perfect Dark vanavond

Analist Daniel Ahmad hint op Twitter mogelijk naar onthullingen van nieuwe games in de Fable- en Perfect Dark-franchises.

Ahmad, die op Twitter door het leven gaat als ZhugEX, is analist bij Niko Partners en al geruime tijd werkzaam in de game-industrie. Hij hint dan ook regelmatig naar mogelijke nieuwe games en aankondigingen.

Op Twitter praatte hij gisteren over de Xbox Games Showcase die vanavond wordt uitgezonden. Daarbij vallen twee woorden in zijn tweet op: 'fabled' en 'avowed'. Fans hopen dat het gebruik van het woord 'fabled' er op wijst dat Microsoft vanavond een nieuwe Fable onthult.

Sommige gamers hebben voor het woord 'avowed' de connectie met Perfect Dark gelegd. Wanneer spelers in Perfect Dark faalden in een missie, werd de agent-status aangegeven als 'disavowed'.

Ahmad staat er om bekend grapjes te maken die achteraf niet kloppen, maar journalist Grubb benadrukt hetzelfde te hebben gehoord. Ook insider Imran lijkt het gerucht ook te bevestigen.

Microsoft zendt vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd de Xbox Games Showcase uit. Verwacht wordt dat het bedrijf vooral first party-games voor zijn aanstaande Xbox Series X-console toont.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk dat zo man vaak hint maar hoe vaak heeft zo iemand het goed. Fable geruchten gaan al zo lang.

0
test

Dat zou ik fantastisch vinden. Altijd al fan geweest van deze IP’s. De vraag is alleen worden het triple A kwaliteit games ?

0

@xeros fable wel toch dat waren altijd toffe games, maar Sony heeft de lat wel hoog gelegd met God of war en tlou2

0
test

@Roy36NL Die twee games zijn toch helemaal niet met Fable of Perfect Dark te vergelijken. In geen enkel opzicht.

0
test

@xeros Ik ben van de xbox360 overgestapt naar ps4. Maar als Xbox vanavond met een goede Fable game komt, zou dat voor mij wel een flinke systemseller kunnen zijn. Ik vond deel 1 en 2 echt geweldig!!

0

@xeros triple a kwaliteit, ik moet zeggen dat er maar weinig zogenaamde triple A games zijn die echt kwaliteit bevatten. AC serie is kopie van de vorige, ja een grote wereld volgepropt met collectibles, nee dank je. Dat is geen kwaliteit maar gemakszucht. Heb liever kwaliteit en of dat dan triple A is zal mij een wordt zijn

0

Aanbevolen voor jou