Among Us-update voegt o.a. winkel met cosmetische items toe

Among Us-update voegt o.a. winkel met cosmetische items toe

Er is een forse update voor de populaire game Among Us uitgekomen.

V2021.11.9 voegt onder andere nieuwe rollen voor crewleden toe, achievevements om te behalen en een digitale winkel met cosmetische items. De nieuwe rollen betreffen de Scientist, de Engineer, de Guardian Angel en de Shapeshifter.

In de winkel kunnen hoeden, skins, helmen en naamplaatjes gevonden worden, alsmede bundels met verschillende items. Deze items kunnen met echt geld gekocht worden, of ontgrendeld met bonen, die in-game te verdienen zijn.

Among Us bevat nu ook Cosmicubes. Er zijn zowel gratis als betaalde Cosmicubes in de game. Dit betreft min of meer de toevoeging van een Battle Pass-achtig progressiesysteem om nieuwe cosmetische items aan te bieden.

In Among Us moeten spelers samen een ruimteschip onderhouden, terwijl een indringer de bemanning probeert te vermoorden. Gedurende de game is het zaak uit te vinden welke speler dat is. Among Us wordt gemaakt door drie man en lanceerde in 2018. Deze zomer nam de populariteit van de game plotseling toe. In september werd bekend dat de game op alleen pc en mobiel al meer dan honderd miljoen keer is gedownload.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou