Nieuws
Among Us

Among Us komt dit jaar naar PlayStation 4 en PlayStation 5

Een precieze releasedatum is er niet

Geschreven door Michel Musters op
In de loop van dit jaar moet Among Us naar PlayStation 4 en PlayStation 5 komen.

Dat werd tijdens de State of Play-uitzending gisteravond aangekondigd. Hoewel er nog weinig details bekend zijn, werd wel getoond dat er een Ratchet and Clank-skin, -hoed en -huisdier in de game zitten. Ook worden cross-play en online multiplayer ondersteund. Een precieze releasedatum is er nog niet.

In Among Us moeten spelers samen een ruimteschip onderhouden, terwijl een indringer de bemanning probeert te vermoorden. Gedurende de game is het zaak uit te vinden welke speler dat is. Among Us wordt gemaakt door drie man en lanceerde in 2018. Deze zomer nam de populariteit van de game plotseling toe.

Among Us verscheen in 2018 op iOS en kwam kort daarna naar Steam. Inmiddels is het ook verkrijgbaar op de Switch. Het is een van de meest populaire games van de afgelopen jaren - in september vorig jaar werd aangekondigd dat al meer dan honderd miljoen mensen de game hadden gedownload.

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars Jedi verschijnt deze zomer op PS5 en Xbox Series X en S Uitgebreide gameplay van Ratchet and Clank: Rift Apart getoond
0

Reacties op: Among Us komt dit jaar naar PlayStation 4 en PlayStation 5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.